Novi Sad
27.09.2010.
07:44 > 07:08
Novi program "Radosnog detinjstva", koji predviđa zapošljavanje novih radnika, naći će se u skupštinskoj proceduri do decembra, najavio je član Gradskog veća za obrazovanje, Milan Đukić.
  • Uxon

    28.09.2010 16:50
    Norme???
    Vauceri ce biti kad Gospodin Samardzic pozatvara i ovo malo privatnih vrtica sto je ostalo.Znate li da je Mali princ prestao da postoji posle 18 godina??? Niko ne moze da se bori sa Radosnim! Vrtici radosnog ce se i dalje graditi i prodati verovatno po svima poznatim principima nepoznatom kupcu po nepoznatoj ceni, kao i sve ostalo. U javnosti jos nije prikazan ni jedan ugovor o sponzorstvu izmedju javnih preduzeca i politickih stranaka i ako svi znaju da postoje. O tome se javno prica i opet se nista ne desava. Vrana vrani oci ne vadi.
  • zgebche

    27.09.2010 13:21
    vec mi ide na ganglije sve ovo oko radosnog detinjstva. ja bih tu firmu ukinuo, i to odmah! lepo privatnici neka otvaraju vrtice, vise dece - vise vrtica, vise vrtica - manja cena. inspekcija neka ih strogo proverava i zatvara ako uslovi nisu po propisima. ovako, daje se kinta nekom tamo da radi sta mu volja, niti to neko kontrolise, a izgleda da i ne zeli da kontrolise.
  • Roditelj

    27.09.2010 11:03
    Normativ - Formalni
    Nedavno sam čula na koji način gospodin Samardžić smanjuje listu. Po novom Zakonu o predškolstvu, normativ za Mlađu jaslenu grupu je 12 dece, gospodin Direktor je našao rupu u zakonu i u jednu sobu smešta po dve grupe od po 12 dece i još dve vaspitačice ! To će se vremenom, kada se slegne prašina, opet svesti na jednu grupu od po 25-35 dece sa po dve ili tri med. sestre ! Da li iko od roditelja čije dete još nije primljeno u zabavište želi da mu dete bude u takvim uslovima ? I čemu služi taj novi zakon kada ga kroji kako ko hoće po svojim željama i ličnim motivima !?
  • Alumni

    27.09.2010 08:24
    šale nikad dosta
    šale koje gradski oci zbijaju na naš račun postaju sve zanimljivije. To što su našli rupu u Zakonu pa u jednu prostoriju smeštaju dve grupe dece, to je nečuveno. Zašto odbijaju da svima omoguće radosno detinjstvo? Da li će roditelji biti sretni kada shvate koliko dece je u jednoj prostoriji, da li će deca biti sretna u takvim uslovima, da li će vaspitačice biti sretne da rade sa toliko dece? Pa ko će biti sretan - NAŠI GRADSKI OCI? HOĆEMO VAUČERE - HOĆEMO RADOSNO DETINJSTVO ZA SVU DECU NOVOG SADA.......
  • Thisted

    27.09.2010 08:12
    O Bože ..
    Šta li će ovaj put biti kriterijum za nove vaspitačice?
    Srodstvo sa direktorom ,pripadnost stranci,ili 5000 eura? (pardon, smanjio je na 3.000)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna